ПОКУПКА НА ЕЛЕКТРОННИ ЕЛЕМЕНТИ

ОРЕНДА Прешъс Метълс ЕООД изкупува следните електронни елементи:
images1                               ИНТЕГРАЛНИ СХЕМИ / ИС     / Цени /                                                           ТРАНЗИСТОРИ
                             ТРАНЗИСТОРИ                      / Цени /